Prim-plan al modelului TISA Sipca Metalica cu finisaj de Hi-Mat în culoare Gri Perlat, RAL 7024, disponibil pe www.sipca.ro, fabricat de Top Profil Sistem.
Gri Perlat | RAL 7024Gri Perlat | RAL 7024Gri Perlat | RAL 7024Gri Perlat | RAL 7024Gri Perlat | RAL 7024Gri Perlat | RAL 7024Gri Perlat | RAL 7024Gri Perlat | RAL 7024
167,00 lei133,00 lei

pretul este pentru o cutie de 25 buc de sipca + suruburi ≈ 3 metri de gard

0.40m0.50m0.60m0.70m0.80m0.90m1.0m1.10m1.20m1.30m1.40m1.50m1.60m1.70m1.80m1.90m2.0m
167,00 lei133,00 lei

LIVRARE GRATUITA

 • DETALII
 • INFORMATII PRODUS
 • PLATA
 • DESPRE LIVRARE
 • GARANTIE

Sipca Metalica de la TPS


Sipca Metalica pentru Gard - o alternativa actuala si incomparabila sipcilor de gard traditionale. Ca si lemnul, gardul din sipci metalice are un aspect placut, dar carateristicile sale tehnice ii ofera o durata de viata muuuult mai lunga. 


▪ Materie Prima de calitate PREMIUM (importata din fabricile puternic tehnologizate din Corea de Sud).

▪ Durata de viata peste 50 de ani.

Intretinere foarte redusa (nu necesita revopsire, lacuire), cu exceptia spalarii rapide cu furtunul.

Marginile faltuile pentru o durabilitate sporita la deformarea mecanica.

▪ Montajul poate fi executat chiar de clientul final, fara ajutorul unui profesionist si fara cunostinte specifice avansate.

▪ Poate fi montat atat pe zone plate cat si pe teren cu panta in orice moment al anului.

Stratul de zinc protejeaza otelul impotriva coroziunii si mentine stratul de vopsea neafectat pentru o perioada indelungata de timp

▪ Rezistent la intemperii, lumina directa a soarelui si la deteriorarea mecanica.

▪ Unul din cele mai avantajoase rapoarte PRET - CALITATE.

▪ Usor de transportat, usor de montat, usor de pastrat. 


 • MATERIAL:  Tabla din Otel Prevopsita (origine Coreea de Sud)

 • FINISAJ: HI-Mat Structurat

 • CULOARE: GRI | RAL 7024

 • GROSIME: 0.50mm 

 • LATIME SIPCA: 11.5cm

 • CULOARE SURUB: RAL 8019

 • DIMENSIUNI SURUB AUTOFORANT: 4,8 x 19mm


Suntem bucurosi sa iti putem oferi multiple metode de plata, functie de posibilitatile tale.

MODALITATE DE PLATA

COMANDA ONLINE

COMANDA FABRICA | SHOWROOM

NUMERAR

Plata numerar este cunoscută și ca plata ramburs. Plata se face în lei, în limita maximă a 5.000 lei pentru persoanele juridice și a 10.000 lei pentru persoanele fizice, acestea reprezentant valoarea comenzii cu TVA. Plata se va efectua în momentul în care curierul sau echipa sipca.ro ajunge cu produsele la adresa de livrare solicitată, sau la plasarea / ridicarea comenzii de la fabrica. 

CU CARDUL 

Plata se face cu ajutorul unui card de debit sau creditt. Vei fi redirecționat către procesatorul de plăți online cu care lucrăm, NetopiaMobilPay.ro, pentru ca plata să se realizeze în condiții de deplină securitate*. Este necesar să completați toate datele pe care NetopiaMobilPay.ro le solicită prin intermediul formularului (nume, prenume, număr de card, cod de securitate). După acest moment, suma de bani este blocată în contul tău și poți verifica acest lucru. Dacă alegi această modalitate de plată nu îți este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.


* NetopiaMobilPay.ro pune la dispoziția ta un sistem de tranzacționare prin procesare 3D Secure. Acest sistem, 3D Secure, te asigură ca pe parcursul tranzactiei nici o informație cu privire la cardul tău nu este reținută pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, datele tale fiind procesate direct de Visa și Master Card.

CU CARDUL DE CREDIT IN RATE FARA DOBANDA

1-6 RATE 

CARD AVANTAJ, STAR BT, BONUS CARD, ALPHA CARD, BRD FINANCE

Plata se face cu ajutorul unui card de credit eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre sipca.ro si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit. Vei fi redirecționat către procesatorul de plăți online cu care lucrăm, NetopiaMobilPay.ro, pentru ca plata să se realizeze în condiții de deplină securitate*. Este necesar să completați toate datele pe care NetopiaMobilPay.ro le solicită prin intermediul formularului (nume, prenume, număr de card, cod de securitate). Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate. Dacă alegi această modalitate de plată nu îți este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții!

* NetopiaMobilPay.ro pune la dispoziția ta un sistem de tranzacționare prin procesare 3D Secure. Acest sistem, 3D Secure, te asigură ca pe parcursul tranzactiei nici o informație cu privire la cardul tău nu este reținută pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, datele tale fiind procesate direct de Visa și Master Card.

CREDIT EUROPE BANK | CARD AVANTAJ

NUMAR RATE

ONLINE

FABRICA | SHOWROOM


1-6 RATE

Card Avantaj – cel mai iubit card de rate din Romania:


▪ Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda;

▪ Suntem pe piata de 11 ani in Romania;

▪ Este primul card care a oferit rate fara dobanda pentru cumparaturi in strainatate;

▪ Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

Cum puteti obtine CardAvantaj?


▪ Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank

▪ Aplicati online pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum"

▪ Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj


IMPORTANT - puteti achita la plasarea sau ridicarea comenzii din fabrica / showroom cu cardul in rate fara dobanda (CARD AVANTAJ - Credit Europe Bank) prin modalitatea de plata LINK2PAY. Aveti nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet si cardul bancar. Veti primi prin mail sau SMS un link de plata. 

BANCA TRANSILVANIA | CARD STAR BT

NUMAR RATE

ONLINE

FABRICA | SHOWROOM


1-6 RATE

E mult mai usor sa-ti cumperi ce vrei atunci cand ai cardul STAR!


▪ Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

▪ Ai la dispozitie oricand pana la de 5 ori venitul tau lunar.


Cum puteti obtine CARD STAR BT?


▪ Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand: www.starbt.ro

▪ Puteti merge la orice sucursala Banca Transilvania

▪ Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila 0800 80 2273 (CARD) | *8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila sau 0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international.

IMPORTANT - puteti achita la plasarea sau ridicarea comenzii din fabrica / showroom cu cardul in rate fara dobanda (CARD STAR BT - Banca Transilvania) prin modalitatea de plata LINK2PAY. Aveti nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet si cardul bancar. Veti primi prin mail sau SMS un link de plata. 

GARANTI BANK | BONUS CARD

NUMAR RATE

ONLINE

FABRICA | SHOWROOM


1-6 RATE

Bonus Card, primul card de credit cu cip din Romania, iți oferă posibilitatea de a face cumpărături la orice comerciant din tara sau strainatate care afisează sigla MasterCard, dar si de a refinanta cardul de credit de la alta banca in conditii avantajoase.


▪ Castigi bonus. Pana la 10% din valoarea cumpărăturilor se întoarce în contul tău de fiecare dată când plăteşti cu Bonus Card.

▪ Cumperi gratuit. Cu bonusul acumulat cumperi ce îţi doreşti din magazinele partenere 

▪ Perioadă de grație. Beneficiezi de între 20 si 50 de zile perioada de gratie cu 0% dobanda

Cum puteti obtine Bonus Card?


▪ Daca nu ai unul dintre cardurile ALPHACARD aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand: www.bonuscard.ro

▪ Puteti merge la orice sucursala Garanti Bank

▪ Da-ne un telefon la Alo Garanti, 0800 80 1234 sau +40 21 200 9494 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retele de telefonie).


IMPORTANT - puteti achita la plasarea sau ridicarea comenzii din fabrica / showroom cu cardul in rate fara dobanda (BONUS CARD - Garanti Bank) prin modalitatea de plata LINK2PAY. Aveti nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet si cardul bancar. Veti primi prin mail sau SMS un link de plata. 

ALPHA BANK | ALPHA CARD

NUMAR RATE

ONLINE

FABRICA | SHOWROOM


1-6 RATE

Cardul de cumparaturi ce iti ofera libertate deplina la shopping oriunde in lume.

▪ Cardurile incluse in program sunt: ALPHACARD VISA CREDIT, ALPHA MASTERCARD CREDIT, ALPHACARD VISA GOLD, ALPHA MASTERCARD CO-BRANDED.

▪ Puncte de loialitate Alpha Shop.


Cum puteti obtine Bonus Card?


▪ Daca nu ai unul dintre cardurile ALPHA CARD aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand: www.alphabank.ro

▪ Puteti merge la orice sucursala Alpha Bank

▪ Sunati la numarul: 08008 25742 (apel gratuit) si solicitați emiterea unui card.


IMPORTANT - puteti achita la plasarea sau ridicarea comenzii din fabrica / showroom cu cardul in rate fara dobanda (ALPHA CARD - Alpha Bank) prin modalitatea de plata LINK2PAY. Aveti nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet si cardul bancar. Veti primi prin mail sau SMS un link de plata. 

BRD | BRD FINANCE

NUMAR RATE

ONLINE

FABRICA | SHOWROOM


1-6 RATE

Mai mult decât un card de credit!


▪ Plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

▪ Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Cum puteti obtine Bonus Card?


▪ Daca nu ai unul dintre cardurile BRD FINANCE aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand: www.brdfinance.ro

▪ Puteti merge la orice sucursala BRD FINANCE

▪ Sunati la numarul: Tel. +4021-301.48.30 ( număr cu tarif normal )


IMPORTANT - puteti achita la plasarea sau ridicarea comenzii din fabrica / showroom cu cardul in rate fara dobanda (ALPHA CARD - Alpha Bank) prin modalitatea de plata LINK2PAY. Aveti nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet si cardul bancar. Veti primi prin mail sau SMS un link de plata. 

LINK DE PLATA LINK2PAY 

PLATA ONLINE PRIN MAIL, SMS SAU WHATSAPP - CU CARDUL INTEGRAL SAU IN RATE

POTI EFECTUA PLATA ORICAND, ORIUNDE, AVAND NEVOIE DOAR DE UN DISPOZITIV CONECTAT LA INTERNET SI CARDUL BANCAR! 


Prin utilizarea acestei metode de plata, puteti achita cu cardul o comanda plasata online, telefonic sau in showroomul Top Profil Sistem / www.sipca.ro.
Comanda poate fi achitata integral cu cardul sau in rate egale cu dobanda 0% prin parteneriatul cu: Credit Europe Bank (Card Avantaj), Banca Transilvania (Card Star BT), Garanti Bank (Bonus Card), Alpha Bank (Alpha Card) si BRD (BRD Finance). 

Dupa confirmarea comenzii, se va activa plata online si veti primi un MAIL / SMS / mesaj Whatsapp continand link-ul catre pagina de plata Online. 

 Plata poate fi efectuata in termen de 24 de ore, dupa care aceasta va deveni inactiva. 


RATE FARA DOBANDA Plata se face cu ajutorul unui card de credit eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit. Vei fi redirecționat către procesatorul de plăți online cu care lucrăm, NetopiaMobilPay.ro, pentru ca plata să se realizeze în condiții de deplină securitate*. Este necesar să completați toate datele pe care NetopiaMobilPay.ro le solicită prin intermediul formularului (nume, prenume, număr de card, cod de securitate). Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate. Dacă alegi această modalitate de plată nu îți este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.


* NetopiaMobilPay.ro pune la dispoziția ta un sistem de tranzacționare prin procesare 3D Secure. Acest sistem, 3D Secure, te asigură ca pe parcursul tranzactiei nici o informație cu privire la cardul tău nu este reținută pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, datele tale fiind procesate direct de Visa și Master Card.

CREDIT EUROPE BANK | CARD AVANTAJ

NUMAR RATE

ONLINE CU CARDUL SAU LINK DE PLATA

FABRICA | SHOWROOM


1-6 RATE

Card Avantaj – cel mai iubit card de rate din Romania:


▪ Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda;

▪ Suntem pe piata de 11 ani in Romania;

▪ Este primul card care a oferit rate fara dobanda pentru cumparaturi in strainatate;

▪ Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

Cum puteti obtine CardAvantaj?


▪ Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank

▪ Aplicati online pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum"

▪ Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj


BANCA TRANSILVANIA | CARD STAR BT

NUMAR RATE

ONLINE CU CARDUL SAU LINK DE PLATA

FABRICA | SHOWROOM


1-6 RATE

E mult mai usor sa-ti cumperi ce vrei atunci cand ai cardul STAR!


▪ Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

▪ Ai la dispozitie oricand pana la de 5 ori venitul tau lunar.


Cum puteti obtine CardSTAR?


▪ Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand: www.starbt.ro

▪ Puteti merge la orice sucursala Banca Transilvania

▪ Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila 0800 80 2273 (CARD) | *8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila sau 0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international.

GARANTI BANK | BONUS CARD

NUMAR RATE

ONLINE CU CARDUL SAU LINK DE PLATA

FABRICA | SHOWROOM


1-6 RATE

Bonus Card, primul card de credit cu cip din Romania, iți oferă posibilitatea de a face cumpărături la orice comerciant din tara sau strainatate care afisează sigla MasterCard, dar si de a refinanta cardul de credit de la alta banca in conditii avantajoase.


▪ Castigi bonus. Pana la 10% din valoarea cumpărăturilor se întoarce în contul tău de fiecare dată când plăteşti cu Bonus Card.

▪ Cumperi gratuit. Cu bonusul acumulat cumperi ce îţi doreşti din magazinele partenere 

▪ Perioadă de grație. Beneficiezi de între 20 si 50 de zile perioada de gratie cu 0% dobanda


Cum puteti obtine Bonus Card?


▪ Daca nu ai unul dintre cardurile ALPHACARD aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand: www.bonuscard.ro

▪ Puteti merge la orice sucursala Garanti Bank

▪ Da-ne un telefon la Alo Garanti, 0800 80 1234 sau +40 21 200 9494 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retele de telefonie).

ALPHA BANK | ALPHA CARD

NUMAR RATE

ONLINE CU CARDUL SAU LINK DE PLATA

FABRICA | SHOWROOM


1-6 RATE

Cardul de cumparaturi ce iti ofera libertate deplina la shopping oriunde in lume.

▪ Cardurile incluse in program sunt: ALPHACARD VISA CREDIT, ALPHA MASTERCARD CREDIT, ALPHACARD VISA GOLD, ALPHA MASTERCARD CO-BRANDED.

▪ Puncte de loialitate Alpha Shop.


Cum puteti obtine Bonus Card?


▪ Daca nu ai unul dintre cardurile ALPHA CARD aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand: www.alphabank.ro

▪ Puteti merge la orice sucursala Alpha Bank

▪ Sunati la numarul: 08008 25742 (apel gratuit) si solicitați emiterea unui card.

BRD | BRD FINANCE

NUMAR RATE

ONLINE CU CARDUL SAU LINK DE PLATA

FABRICA | SHOWROOM


1-6 RATE

Mai mult decât un card de credit!


▪ Plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

▪ Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Cum puteti obtine Bonus Card?


▪ Daca nu ai unul dintre cardurile BRD FINANCE aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand: www.brdfinance.ro

▪ Puteti merge la orice sucursala BRD FINANCE

▪ Sunati la numarul: Tel. +4021-301.48.30 ( număr cu tarif normal )

OP | TRANSFER BANCAR

Plata se face prin virament bancar pe baza facturii proforme primite pe e-mail, după confirmarea telefonica a comenzii. Livrarea / ridicarea produselor se va face doar după intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru. 

▪  Dupa finalizarea comenzii, vei fi contactat de catre un agent de vanzari sipca.ro pentru o confirmarea rapida a adresei de livrare si a produselor comandate. 
▪  Comanda va fi expediata in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare prin Fan Courier. 
▪  In ziua expedierii comenzii, vei primi un MAIL + SMS cu numarul de urmarire a comenzii. 
▪  Comanda va fi livrata in 1-4 zile lucratoare de la expediere.

LIVRARE PRIN CURIER - FAN COURIER | GRATUIT

▪ Comanda va f livrata in 1-4 zile lucratoare din momentul preluarii coletului din fabrica de catre Fan Courier. 

▪ Livrarea se va face de luni pana vineri in intervalul 09:00 - 17:00. 

▪ In ziua livrarii veti primi prin SMS detaliile de contact al agentului de la firma de curierat si intervalul orar cand va ajunge agentul sa va livreze comanda. 

RIDICARE PERSONALA FABRICA | GRATUIT

▪ Serviciul de Ridicare Personala de la Fabrica Top Profil Sistem / sipca.ro este disponibil pentru orice comanda. 

▪ Comanda va fi produsa in 24-36h de la confirmarea telefonica a unui agent sipca.ro.

▪ Puteti achita in numerar sau cu cardul in momentul ridicarii comenzii. 

▪ Inainte de ridicarea comenzii, veti fi informat prin intermediul postei electronice, telefon sau SMS atunci cand aceasta este pregatita de ridicare. 

Adresa ridicare

program de lucru

Fabrica Top Profil Sistem SRL - Soseaua de Centura, Nr.3, Berceni, jud. Ilfov

You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key

LUNI - VINERI 

SAMBATA

DUMINICA

08:30 - 17:00

08:30 - 13:00

NE ODIHNIM  💤

WAZE / GOOGLE MAPS

"FABRICA TOP PROFIL SISTEM BERCENI"

FINISAJ

GARANTIE TEHNICA

GARANTIE ESTETICA

HI-MAT STRUCTURAT

25 ANI

15 ANI


S-ar putea sa-ti placa si ...

Liquid error (templates/page.gem-52252540976-template line 18): product form must be given a product